Haarkam in een knotje

Mijn nichtje verlangt heel graag naar haar, je kunt haar de hele dag aaien, haar kammen terwijl je het creƫert. Tegelijkertijd is ze zo betrokken dat ze wil dat alles er perfect uitziet, ze twaalf keer een vlecht kan corrigeren, elke keer door haaraccessoires eraan te bevestigen of door er clips op te zetten. Hij houdt van schoolvoorstellingen en erbij komen. Haar enige rol als Princess Joker is oud en origineel en ik zou graag een perfect kapsel en jurk willen. In de vroege volgorde vlechtte haar moeder haar een paar vlechten met linten eraan. Na een tijdje zei het huidige mooie meisje nee, niet meer en niet meer. Ik zal er mooier uitzien in krullend haar .... en het begon. Vijfenveertig minuten overklokken ze ook. Ze zag er aristocratisch uit als een grote koningin. Maar net als toen met de aristocraten veranderde ze van gedachten vrij snel weer. Ik geloofde niet bij de laatste dat het bijna twee uur duurde vanaf het begin van productie tot productie. Onverwacht ... veranderde ze het concept volledig, en in haar stijl klonk het bijna veel als "neeeee, ik wil eigenlijk niet, ik kijk niet naar iets als een prinses, die in hoge mate haar slaaf is." Ze bedacht een nieuw kapsel, haar haar vastgemaakt als een losse knot. Op de bruiloft, zoals ik eerder schreef, hebben we nu oefening in het bouwen van haar haar, toen ging het vooral snel. Haar moeder was aan de andere kant en binnen enkele minuten waren ze heel.

Green Coffee 5K

Ik raad bubu-sklep-haarspelden aan